10-годишен јубилеј на Интернационален фестивал и натпревар за класична гитара Тремоло – Скопје 2019.

Од 9 до 12 мај, на неколку локации.

Програма:

Четврток, 9 мај 2019
Бојан Ивановски (Србија)
Локација: МКЦ – Младински културен центар (клуб и ресторан)
Почеток: 20:00 ч.

Петок, 10 мај 2019
Павел Штајдл (Чешка)
Локација: Македонска Филхармонија, Мала сала
Почеток: 20:00 ч.

Сабота, 11 мај 2019
Никлас Јохансен (Данска)
Локација: КИЦ Кочо Рацин, Салон 19-19
Почеток: 20:00 ч.

Недела, 12 мај 2019
Свечено затворање на фестивалот и доделување награди
Локација: КИЦ Кочо Рацин, Салон 19-19
Почеток: 19:00 ч.