Почитувани,
За време на велигденските празници билетарницата на МКЦ ќе биде со следново работно време:
- 26.4. (петок) и 29.4. (понеделник) – од 11 до 16 часот;
- 27.4. (сабота), 28.4. (недела) и 1.5. (среда) – нема да работи.
Од четврток, 2.5., билетарницата ќе работи со стандардното работно време, од 13 до 20 часот.