Почитувани,
Ве известуваме дека работното време на билетарницата на МКЦ во периодот од 19 јули до 15 август ќе биде од 10 до 16 часот, освен недела и понеделник.
Од 16 август работното време на билетарницата ќе биде од 13 до 20 часот, освен недела и понеделник.