Почитувани,
Поради користење годишни одмори, билетарницата на ЈУ МКЦ од 4 јули, заклучно до 15 август, ќе работи во една смена – од 16 до 20 часот секој ден, освен во недела и на државниот празник на 2.8.2018.
Почнувајќи од 16.8.2018 билетарницата ќе работи во две смени, во вообичаеното работно време.