Доаѓаме и до осмото издание на фестивалот за нова музика – Здраво Млади. Спремете се за 12 часа уживање со добра храна, добро друштво и НОВА музика.

Билети по цена од 600 денари (до 31 август) можете да набавите преку Билетарница на МКЦ и online преку продажната мрежа на MkTickets. На ден на фестивал (1 септември) билетите ќе чинат 800 денари.

Ве потсетуваме на сите артисти што може да ги гледате и слушате оваа година:

Cigarettes After Sex (САД), Wooden Shjips (САД), Repetitor (Србија), Camera (Германија), Blanck Mass (Англија), Flohio (Англија), Palindrom (Македонија), Eric Copeland (САД), DJ Fitz (Р.Ирска), Donplaya X Bon Praskiza (Македонија), Druggy (Македонија), Ogie x Petr(Македонија), театарска претстава ЦРНИЛА РЕМИКС (Македонија), изложба на фотографии на Stefan Heckel во Галерија…

Распоред:

Бина надвор
12:00 5+ БЕНД – ЈУНИОР ПРОГРАМА

Кино Фросина
19:30 ЦРНИЛА РЕМИКС

Бина надвор
20:30 ПАЛИНДРОМ
21:45 РЕПЕТИТОР
23:15 CIGARETTES AFTER SEX
00:45 WOODEN SHJIPS

Бина внатре
21:00 CAMERA
22:30 FLOHIO
00:15 BLANCK MASS
01:30 – 05:00 OGIE x PETR, DONPLAYA x BON PRASKIZA, DRUGGY

Бина Плато
19:00 DJ FITZ

Дансинг Сала
01:15 ERIC COPELAND
Се гледаме на 1 септември, во МКЦ.

Сподели