Драги пријатели, Човекот од друго место ве носи во длабокото.
Компулсивно-опсесивно селектирана музика од Twin Peaks универзумот.

Среда, 16 мај, 21 часот. Планетариум, МКЦ.

Билетите (100 денари) се во строго ограничен број и достапни на билетарата на МКЦ.
Планетариумска проекција: Даниел Анастасов

“I have no idea where this will lead us, but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange.”

Сподели