TT Фестивал
23/12/18 – Младински Културен Центар
Почеток: 19:00h

Настапуваат:
Fiction
The Planktons
ИлузијА (Accoustic)
• Leonard (Balkan Veliki Балкан Велики)
TV Rage (Accoustic)

Сите средства собрани од фестивалот ќе бидат наменети за Autism Macedonia-Blue Firefly - oрганизација која се грижи за дечиња со аутизам.

Влез: 100 денари
Почеток: 20:00h

Концертот е посветен на Тамара Тодороска и на сите останати невини жртви во сообраќајот.

“ПЕШАЧКИОТ ПРЕМИН Е ЗА СЛОБОДНО МИНУВАЊЕ, НЕ ЗА СМРТ!”

Сподели