Конечно: Концерт на СТРАЈК!!!
Сурово искрен е врвниот андерграунд хип-хоп, а таму со посебен респект и моќен израз,
сурово искрено твори еден и единствен Strajk Oficijalen Profil!

Прв пат евер со самостоен настап во живо:
2 декември, МКЦ, Скопје!

Сподели