СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ од 17 до 25 април на неколку локации. Отворањето е во Кино Милениум, на 17 април, од 20 часот.

Програма за Кино Фросина

Билети на билетарницата во МКЦ и на bileti.mkc.mk

Сподели