Промоција на книгата за деца „Азбукварка“ од Наташа Костовска и Ванчо Полазаревски, во издание на Чудна шума.
Весела сликовница со хумористични стихови и цртежи преку кои децата ќе научат да ги препознаваат буквите од азбуката.
Настанот е дел од малиот новогодишен саем на книгата кој се одржува во Младинскиот културен центар од 23 до 28 декември.

Сподели