По покана на Амбасадата на САД во Скопје доага една многу интересна група која свири традиционална Чајун Музика. Групата се вика Pine Leaf Boys (pineleafboys.com).

Ретка е можноста во земјава да дојде група која свири Чајун музика затоа би било интересно да дојдете и да се запознаете со овој вид на музика.
За таа цел ве покануваме да присуствувате на концертот кој ќе се одржи во МКЦ – Влезот е слободен.

Сподели