Со настапи на повеќе од 30 музички групи, артисти и диџеи на ПИН, во Скопје ја акумулираме музичката и креативната енергија која ќе го претвори градот убав во збирно место на алтернативната меѓународна сцена од С.А.Д. па сѐ до Турција!

ВЛЕЗ: БЕСПЛАТЕН!

LINE-UP:
30.11.
Liars (US)
Палиндром / Palindrom (MK)

1.12.
Foltin (MK)
Pogan Pagan (MK)
BaBa ZuLa (TR)
Cóntact 59 (MK)
It’s everyone else (SI)
Vizelj (RS)
Excessive Visage (DE)

2.12.
Mario Batkovic – Official (CH)
Kiborg (Mkd) (MK)
DEBELI PRECJEDNIK / FAT PREZIDENT (HR)
Stray Dogg (RS)
At Pavillon (AT)
Sweet Rapscallions (MK)

Музичката креативност на артистите кои сега чекорат кон светската сцена или сметаме дека заслужуваат глобално внимание, ги претставуваме пред вас во трите вечери на ПИН, но и пред стотина меѓународни и македонски музички професионалци кои гостуваат на ПИН конференцијата од 30.11. до 02.12.

Повеќе информации за артистите: http://pinconference.mk/en/showcase/

Конференциска програма / conference event:
PIN Music Conference 2017

Сподели