Новогодишен концерт на Градски дувачки оркестар
27 декември | сала Фросина | влез СЛОБОДЕН

Оркестарот ќе настапи со комплетно новиот, освежен репертоар на кој се наoѓаат големите хитови од популарни рок/поп изведувачи како Queen, Eurythmics, АВВА, Europe, Idoli..

Се гледаме

Сподели