Концертна промоција на албумот New Folder.

Билетите за концертната промоција на албумот New Folder ќе ги има само на билетарата на МКЦ и ќе чинат 200 денари/ 300 денари со подарок CD, од четврток, 2 мај, фер понуда за четврт со рокенрол, плус нашите гости Фуснота и нашиот перформанс засилен од Дани Димитровска.

Сподели