Продуцентската куќа Cinema Futura со особена чест и задоволство ве поканува на премиерата на краткометражниот филм „НАЛЕПНИЦА“.

Сценарио и режија: Георги М. Унковски / Georgi Munko

- 25.09.2019 -
кино Фросина / 20 часот

 

Сподели