Драги пријатели и љубовници,
Малата мечка ве кани на сентиментално патување:

Beach House во Планетариум
Четврток, 8 февруари, 21:00  и втора проекција од 22:00.

Мајстор на проекција: Даниел Анастасов

Билетите чинат 100 денари и се достапни на билетарницата на МКЦ. Капацитетот на планетариумот е строго ограничен.

Tender is the night
For a broken heart
Who will dry your eyes
When it falls apart

Сподели