Врвот на копјето на полската блек метал сцена доаѓа во Скопје во септември.
Со кожни јакни, капуљачи и без лица, Мгла го носат со себе духот на најтемното подземје.
Нивниот последен албум Exercises in Futility е монументално ремек дело на безвременски блек метал.
Нема потреба од повеќе зборови, едноставно Мглата треба да се осети на своја кожа!
Martwa Aura I Dagorath се бендовите кои ќе го отвараат ова чудо.
Продажбата на карти почнува од понеделник од 12 часот.
Цената во претпродажба е 700 денари.
Денот на концертот после 18 часот цената се меуваа на 1000 денари.
Картите може да ги купите на билетарата на МКЦ и онлајн на
https://bileti.mkc.mk/
И вo продажната мрежа на https://mktickets.mk/event/mgla/

Have a hellish summer metal hordes \m/

Terrorvoid Promotions!!

Сподели