Terrorvoid Promotions со особено црнило ви претставува!!!

По 11 години од нивниот легендарен концерт во Кастро, и по два откажани концерти, Marduk конечно во Скопје.
Панцер дивизијата од Шведска на нивниот трет дел од VIktoria турнејата доаѓа да ни објасни зошто се страв и трепет на светската блек метал сцена.
Без помпи, без драми и играња.
Чист блек метал холокауст како што требало да биде.

Valkyrja
исто така промовираат нов албум и ќе бидат идеалнно загревање пред Marduk.

Карти во претпродажба: 800 денари.
На врата: 1000 денари.

Може да ги набавите на билетарницата на МКЦ, онлајн на bileti.mkc.mk, и на сите продажни места преку мрежата на mktickets.mk
Метал будењето продолжува!!!
Keep supporting the spirit of the underground!

Сподели