Tрадиционалниот годишен концерт на Мандолинскиот оркестар на МКЦ ќе се одржи нa 10 јуни (понеделник), со почеток од 20:30 часот во сала Фросина.
диригент: Ванчо Јовчев

Влезот е слободен.

Сподели