МКЦ и кино Милениум ве канат на бесплатни филмски вечери во склоп на #Summerland2019 во Градски парк > на репертоарот:

Господ постои, името ѝ е Петрунија/God exists, her name is Petrunya

18 јули | Четврток | 21 часот
трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=m6v5LGryh-Y

ЏГАН
19 јули | Петок | 21:30 часот
трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=F7dUi6dazkU

*Имате bean bags/lotus chairs на располагање, можете да си понесете камперски столчиња, ќебенце за покривање, храна, пијалаци…

Се гледаме во парк!

Сподели