По јунското кино на отворено со Исцелител и Avec l’amour организираме две бесплатни филмски вечери :)
Школската година ја отворивме со осмото издание на ЗДРАВО МЛАДИ! Одиме понатаму >>>МОТ, Бела ноќ, CINEDAYS…

Продолжуваме со кино на отворено со септемвриско издание на Градски летен парк! Кино Милениум и МКЦ овој пат ве канат на БЕСПЛАТНА ПРОЕКЦИЈА на филмот „Irrational Man“ од режисерот Woody Allen.
https://www.imdb.com/title/tt3715320/

Важи за двете филмски вечери(четврток и петок)
*Проекцијата започнува во 20 часот во Градски парк – Школка.
*Обезбеден е превод на македонски јазик.
*Исто како и изминатите проекции, lotus chairs/bean bags ќе ви бидат на располагање.
*Можете да си понесете камперски столчиња, ќебенце за покривање, храна, пијалаци…

Викендот започнува од четврток, и тоа со #outdoorcinema ♥

Сподели