Драги пријатели, големата мечка ве кани на црна миса:

Музика во Планетариум:

György Ligeti – Requiem, for soprano and mezzo-soprano solo, mixed chorus and orchestra (1963–65)

Среда, 15 февруари, 21 часот. Планетариум, МКЦ.

Билетите (100 денари) се во строго ограничен број и достапни на билетарницата на МКЦ.

Планетариумска проекција: Даниел Анастасов

Сподели