Егзалтирани од јубилејот 23,4 години творештво на Мирослав Масин, каниме на “ГРАНДЕ” изложба наречена “ENCHANTÉ”.

15.10. (среда), 20:00, галерија МКЦ.

Забавно ќе е…

Сподели