ОРГАНИЗАЦИЈАТА обзнанува:
ЦРНИЛА REMIX – театар,
ЦРНИЛА REMIX – концерт,
а од сега и
ЦРНИЛА REMIX – албум!

Гости:
Zad Agolot
Dj Oky Doky
Kup De Gras
Double G (Скопски Грув)

Се гледаме на 8.2. (сабота) @ сала 25 мај!

*Билетите се достапни на билетарница во МКЦ и online преку https://bileti.mkc.mk/index.php?id=647

Сподели