Краток дипломски филм на режисерот Радован Петровиќ.

15.10.2018
21:00

Времетраење: 22 минути
Режија и сценарио: Радован Петровиќ
Директор на фотографија: Андреј Лембанов

Улоги: Петар Стојанов, Катина Иванова, Тамара Ристоска, Љубиша Гавровски, Тони Кукавица, Дејан Ристовски

Филмот раскажува за неочекуваната средба помеѓу млад дечко и возрасна жена, средба од која засекогаш ќе се испреплетат нивните животи.

Сподели