На 22 и 23 февруари, по 2-годишна концертна апстиненција во Скопје!!!! BERNAYS PROPAGANDA свират:
XAXAXA, My Tear21 vek = 21 век и Vasko Atanasoski Васко Атанасоски 33 песни за 150 минути+ Balkan Veliki Балкан Велики DJ сет !!!
ИСКРЕНО, концертите на 22 и 23 февруари ќе бидат наши последни на подолго време, ако не и последни кои некогаш ќе ги отсвириме!!! Едноставно, немаме повеќе сила да го работиме ова на високото ниво коешто самите го наметнавме, а и изморени сме од 13-годишната борба со културната мафија и слугите на големиот капитал. Иако дадовме сѐ од себе да не се случи ова, едноставно го признаваме поразот и силата ја чуваме за нашите последни настапи!!!

bernays_1 bernays_2 bernays_3 bernays_4 bernays_5 bernays_6

 

 

 

 

 

 

 

фото: Зденко Петровски

Сподели