Кој беше на концертот на Atheist Rap во 2016 знае.
Одличен концерт, фамилијарна атмосфера, за паметење.
По концертот падна договор дека додека е МКЦ и додека е Atheist Rap official правиме т.н. скопско биенале, секоја парна година.
2018 не дозволивме да ни кидне, па за самиот крај на парната година, со огромно задоволство најавуваме концерт на ATHEIST RAP во МКЦ.
Следен Atheist Rap концерт во МКЦ во 2020, секако, не го пропуштајте концертот во 2018 :)
Карти по 300 денари само на Билетарница МКЦ или Online на bileti.mkc.mk.
Секоја парна година е „Година културе“ ;)
Се гледаме во МКЦ.

Сподели