По повод 51 година од катастрофалниот земјотрес кој го зафати нашиот сакан град, во рамки на програмата МКЦ за СКопје, го додаваме и 24 часовниот бесплатен филмски мараток во Кино Милениум!
САБОТА (26.07):

11:00 – Поштарот Пет (Postman Pat: The Movie)
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 2 3D)
15:00 – Г-дин Пибоди и Шерман (Mr. Peabody and Sherman)
17:30 – ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: United Passion)
20:00 – Семеен Хаос (Blended)
22:30 – Атомски од десно
01:00 – ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: United Passion)
03.30 – Г-дин Пибоди и Шерман (Mr. Peabody and Sherman)
05.30 – Поштарот Пет (Postman Pat: The Movie)
08.00 – Рио 2 3Д (Rio 2 3D)

**Билети ќе се издаваат само за филмовите СЕМЕЕН ХАОС од 20:00 и АТОМСКИ ОД ДЕСНО од 22:30.
Билети, на едно лице по највеќе 2 билета, ќе можат да се подигнат на билетара на Кино Милениум веќе од петок (25.07) од 10:00. За останатите проекции нема да бидат потребни билети.

Сподели