11. Фестивал на новиот германски филм

14 до 18 октомври 2015 година, ПроКредит Банка и Германската Амбасада, по единаесети пат го презентираат “Фестивалот на новиот германски филм”.

Изминатите години атмосферата во Кино Милениум и Фросина беше буквално европска, неоптеретена, аполитична. Вработените во двете кина не паметат ваква “културна” гужва, а тоа докажува дека Фестивалот на новиот германски филм од својот почеток до сега се разви во настан кој е почитуван од својата публика.

Бидете дел од #GFF11 !

Влезниците можат да се купат на билетарата на Кино Форсина (МКЦ) по цена од 100 денари.

Резервации на тел: +389 2 3115225 и на: bileti@mkc.mk

Целосната програма погледнете ја на официјалната веб страна на фестивалот.

Сподели