RUE MANDAR
Недела на француски филм

режија: Idit CEBULA
улоги:  Sandrine Kiberlain, Richard Berry, Emmanuelle Devos…
времетраење: 95 мин.

За време на еден неверојатен погреб, Шарл, Розмонд и Ема, брат и две сестри, повторно се сретнуваат! Искричави средби помеѓу роднините, кои не знаат како да си ја изразат наклонетоста и взаемната љубов.

Сподели