LES BEAUX JOURS
Недела на француски филм

режија:  Marion Vernoux
улоги: Fanny Ardant, Laurent Lafitte, Patrick Chesnais…
времетраење: 94 мин.

Тукушто пензионирана, Каролин пред себе го има сето слободно време. Убав живот? Не е толку едноставно… Како да се почне одново? Да се прекршат правилата, да се предизвикаат нови средби или едноставно да се пополни дневната агенда?

Сподели