Дел од програмата на Скопскиот филмски фестивал и оваа година во Младинскиот културен центар, во кино Фросина.

Распоредот за кино Фросина:

http://www.skopjefilmfestival.com.mk/Websites/115/Documents/SFF%202017%20Raspored%20Kino%20Frosina.pdf

 

Сподели