Театарска претстава „Симфонија на паѓањето“, по делата на Данил Хармс, а во изведба на ОС Театар „Чекори“, по повод Меѓународниот ден на театарот 27 Март.

Режисер на претставата е Петко Костовски.

Актерскиот дел од екипата го сочинуваат : Виктор Петрески, Зорица Стоименовска, Маја Ѓурчевска, Кирил Наумоски и Петко Костовски.

Сала – џебно кино МКЦ. Билети, на касата на МКЦ, по цена од 150 денари.

Сподели