Во месецот кога ѕвездите биле наклонети на поезијата, музиката, уметноста, уживањето, љубовта, опивањето, месец наклонет на сѐ што е убаво, решивме еден час преку црвената Ема, чија ролја ќе ја одигра вечерта Марта во убаво друштво, да ви раскажеме малку за животот, љубовта, жените, мажите… и да им потврдиме на ѕвездите дека биле во право, да го оправдаме вашето присуство со уживање.

Сподели