Улоги: Душица Стојановска, Коле Ангеловски, Изабела Новотни, Ѓорѓи Тодоровски – Трупче, Елизабета Стефановска, Александар Микиќ, Фисник Зекири, Селпин Керим, Маја Вељковиќ
Режисер: Небојша Јовановиќ;
Продуценти: Благоја Неделковски, Небојша Јовановиќ
Продукција: Филмтрик
Копродуценти: FX3X, Kvazar, Македонска радио телевизија

 

Сподели