„Никој никогаш не ме праша“

 

Режија: Драгана Гунин
*Колективна драматургија

Играат:
Емине Халил
Вирџинија Ристеска
Деа Пајазити

Сценски движења: Бојан Лазаров
Дизајн на плакат: Иван Татарчев Дургутовски
Продукција: Младински културен центар / Youthquake
Благодарност до Гала Ивановска и Ана Стојаноска

***Билетите можете да ги резервирате на youthquakepretstava@gmail.com или во инбокс на страната на Youthquake

Сподели