COPACABANA
Недела на француски филм

режија:  Marc Fitoussi
улоги: Isabelle Huppert, Lolita Chammah, Aure Atika
времетраење: 100 мин.

Безгрижна и весела, Бабу никогаш не ја интересирал успехот во општествените кругови. Сепак, таа одлучува да се врати на вистинскиот пат, откако ќе открие дека нејзината ќерка се срами да ја покани на венчавката. Бабу цврсто решава да ја врати почитта на својата ќерка и да и даде подарок за венчавката, кој ќе и биде достоен…

Сподели