Кирчо Арсовски во светот на шизофрениот поп-фолк кој го претставува преку повеќе од 300 цртежи. Досега има изложувано неколку пати. Ова му е втора самостојна изожба.
19.септември.2016.
Галерија МКЦ.
Почеток 20:00.
Слободен влез

Сподели