LA VIE D’UNE AUTRE
Недела на француски филм

режија: Sylvie Testud
улоги: Juliette Binoche, Mathieu Kassovitz, Aure Atika…
времетраење: 97 мин.

Мари на четириесет години се буди, мислејќи дека има 25. Заборава 15 години од животот. Се разбудува на почетокот на една љубовна приказна, која всушност завршува. Таа се буди и има четири дена за повторно да го освои човекот на нејзиниот живот.

Сподели