Македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски, кој важи за еден од најдобрите стендап комичари во Македонија, по бројните настапи во Загреб, Љубљана, Марибор, Амстердам, Лондон и Софија, ќе настапи повторно во Скопје.
ДЕЛИРИУМ е насловот на неговото стендап шоу во кое тој час и петнаесет минути ќе ги скокотка, малтретира и прегори вашите стомачни мускули.
24.2.2016 МКЦ – Сала Фросина е местото на настанот, со почеток во 20:00 ч.

Билетите можете да ги купите во продажната мрежа на MKTICKETS.MK во предпродажба по цена од 300 ден., а на денот на настанот на касата на МКЦ по цена од 500 ден.

Сподели