Среда, 17 февруари, Дебатниот филмски клуб ЛАЛЕ ви прикажува TO BE OR NOT TO BE (1942), култниот филм на Ернст Лубич, филм со една од најубавите актерки на големото платно Carole Lombard. Нејзиниот последен филм. Филмот е исклучителна комедија, репер и инспирација за сите подоцнежни режисери!
Гостин на дебатата ќе биде Александар Прокопиев.
МКЦ, Џебно кино, 20 часот

Сподели