Драги пријатели,
Чест и задоволство ни е да ве поканиме на промоција на маестралниот роман од нашиот писател Иво Бошкоски.

Промотор на книгата е Александар Прокопиев, а извадоци ќе чита Владанка Димковска.

Сподели