Постер (Експеримент)

ЕКСПЕРИМЕНТ

сала Фросина

Tеатарската претстава „Експеримент“, по текст и режија на Јане Спасиќ, а во продукција на здружението АРТОПИЈА -  Скопје.

Главна инспирација за претставата е книгата “The Lucifer Effect” на социјалниот психолог Филип …

Минати настани

РОДЕНДЕН 2020

сала Фросина ; кафе МКЦ, сала 25 Мај, Ап(о)тека, Галерија МКЦ, Галерија 2, ДКЦ, Планетариум

69

ЏЕБНО КИНО