ti

ТИ го издадоа својот прв албум

Илија и Трајче отсвиреа магичен концерт во рамките на Здраво Млади мината година, а веќе во август со уште еден концерт ја потврдија новородената љубов помеѓу СКопје и ТИ.
Денес (21.03), …

Повеќе ...
goran stefanovski

Интервју со Горан Стефановски

Интервју со Горан Стефановски во рамки на проектот Dvanajst (дванаесет).
Интервјуто е од 2012 година и е на српски јазик и секако вреди да се погледне до крај (од почеток).

Повеќе ...
kafezanosenje

Coffee to go

Не знаеме дали знаете, но ако сте на поминување од МКЦ или Кино Милениум, можете за супер фер цена да се освежите со супер квалитетно кафе од нога. Ако имате …

Повеќе ...
Skrip inc.

Ангажиран перформанс! – No power. No life.

превземено од: http://password.mk

—–

Во четврток, 12. декември, со почеток во 20:00ч. во „Комуна“ во Љубљана ќе се одржи словенечката премиера на перформансот „Шкрип инк“ (Škrip Inc.) во кој дел од актерското трио е и …

Повеќе ...