APoTEKA_00

АП(о)ТЕКА

 

Убаво место да се сокриете од градските магли и да се снабдите со се што не може да се најде во обичен шопинг мол. Плочи, книги, слики, ракотворби, облека, велосипед, …

Повеќе ...
DKC_3

ДЕТСКИ КРЕАТИВЕН ЦЕНТАР

Детскиот креативен центар – Скопје (ДКЦ) е прв специјализиран центар во земјата кој на најмладите им овозможува да се вклучат во различни активности за читање и математика, со помош на …

Повеќе ...
џебно кино

ЏЕБНО КИНО

капацитет: 80 лица
намена: филм, театар, конференции, дебати, работилници, предавања, пресс конференции
техничка опременост:

* Превземи PDF скица > Џебно кино (скица)

Повеќе ...
КИНО МИЛЕНИУМ

КИНО МИЛЕНИУМ

(ГТЦ, кат 1)

капацитет: 505 лица
намена: филм, концерти, конференции, предавања
Техничка опременост:

Повеќе ...
kafe mkc

КАФЕ МКЦ

капацитет: 40 лица (внатре седење), 80 лица (надвор седење), 200 лица (внатре стоење)

намена: кафетерија, коктел, концерти, изложби

Повеќе ...

ПЛАНЕТАРИУМ

капацитет: 70 лица
намена: предавања
Техничка опременост:
Контакт: info@mkc.mk  sonja@mkc.mk  cvetanka@mkc.mk

Повеќе ...
ХОЛ МКЦ

ХОЛ МКЦ

капацитет: 600 лица
намена: концерти, перформанси, мултимедијални настани

Повеќе ...
dancing hall

САЛА 25 МАЈ

капацитет: 800
намена: концерти, театар, танц, работилници, мултимедијални настани

* Преземи PDF скица > Сала 25 МАЈ (денсинг сала)

Повеќе ...
SalaFrosina03

САЛА ФРОСИНА

капацитет: 263 лица
намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања

* Преземи PDF скица > Сала ФРОСИНА (скица)

* Преземи распоред > Сала ФРОСИНА (распоред на седишта)

_____

Kино Фросина е финансиски поддржано од програмата Europa …

Повеќе ...