MF © Gjorgi Klincarov (16)

КОЈ ПУКАШЕ НА 21-ви?

наслов на оригиналот:
MAD FOREST
Драма од Романија

Автор: Керил Черчил
Режија: Нина Николиќ
Косимограф: Ивана Каранфиловска Угуровска
Композитор: Александар Пејовски
Сценограф: Јане Чаловски
Дизајн на светло и видео: Ѓорѓи Клинчаров
продуцент: Русе Арсов
времетраење: 95 мин.

Играат:
Sвезда Анѓеловска, Петар Арсовски, Благој …

Повеќе ...