inspirativnoto vo sorabotkata

ИНСПИРАТИВНОТО ВО СОРАБОТКАТА

Кон изложбата по повод промоција на „Obscure Sounds of  North F.Y.R.O.M.“, Галерија 2, 30.1.2020

Како дел од настанот по повод промоцијата на албумот „Obscure Sounds of North F.Y.R.O.M.“ oд колективот BoD, …

Повеќе ...