Градот-убав---1.6-1-(1)

Објавени учесниците на проектот „Градот убав“

По разгледувањето на пристигнатите апликации на конкурсот за избор на 20 авторски цртежи,
во рамки на проектот „Градот убав“, организаторот со својот тим донесе одлука за учесниците на овој настан.

Листа на …

Повеќе ...