07

ГЛЕДАЈ.МК – КОНКУРС

Конкурс за учество за циклус работилници за филмска и театарска критика – Гледај.мк

 

ЈУ Младински културен центар – Скопје објавува конкурс за учесници за циклус работилници за филмска и театарска …

Повеќе ...
DKC_4

Детски креативен центар

Драги деца, продолжуваме да играме во стимулативна средина!
Драго ни е да ве информираме дека во периодот на месец март и април, во континуитет ќе се одржат неколку работилници наменети за …

Повеќе ...