usaid

Civic Engagement Project-Macedonia

The USAID’s Civic Engagement Project (CEP) in Macedonia invites youth civil society organizations (CSO) and non-registered youth groups to submit Concept Papers for Youth Engagement Support (YES) grants. CEP plans …

Повеќе ...

CreArt ОТВОРЕН ПОВИК

ГРАДОТ СКОПЈЕ РАСПИШУВА ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА УМЕТНИЦИ  ЗА УЧЕСТВО НА ЕВРОПСКАТА ИЗЛОЖБА  ВО 2018 ГОДИНА  ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ CREART 2.0 ПОДДРЖАН ОД ПРОГРАМAТА „КРЕАТИВНА ЕВРОПА“

 

Град …

Повеќе ...